OBA

Met toestemming van de eigenaar van dit blog kom ik even reclame maken voor de Onafhankelijke Bloggers Associatie. Een reclame vrije website waar je je blog in de kijker kan zetten en andere blogs kan ontdekken.
Kom gerust even kijken.
Op de voorpagina kom je door te klikken op mijn naam.
En hier kan je iets meer over het doel van de site lezen.

http://www.onafhankelijke-bloggers-associatie.nl/over/

Ina Dijstelberge (beheerder van OBA)

Advertenties

9 thoughts on “OBA

 1. Een super leuke groep van rond de 200 leden (toen ik er een paar weken geleden lid van werd)… uiteraard kunnen dat er veel meer worden… heb er inmiddels al een hele groep leuke bloggers door gevonden, die allemaal of leuk schrijven, of leuk fotograferen of beide natuurlijk… dus ik kan het zeker aanraden… 😉

  Daarnaast is er binnen de OBA de mogelijkheid om vragen te stellen over je blog, want er zijn er vele die technisch aangelegd zijn…

  • Oba is pas een succes geworden toen De Volkskrant haar eigen blog de nek heekt omgedraaid.
   De meeste Vkbloggers waren het voordien wel met de moderatie eens, al reageerde de moderatie wel eens aan de laten kant.

 2. Mijn complimenten. Ik ben blij dat mij, na sluiting van het decadente en gedegenereerde VKblog, de mogelijkheid wordt geboden om in de relatieve rust van een gezonde en vitale onafhankelijke bloggersassociatie mijn bijdragen te plaatsen. Vooral het genoegen dat ik beleef aan het creatieve proces dat steeds vooraf gaat aan de publicatie van mijn stukjes, is voor mij belangrijk.
  OBA is voor mij de perfecte thuishaven van waaruit ik mijn pijlen op de wereld kan afvuren.
  Groet.

 3. Als professional, wil ik hier toch even heel duidelijk zeggen:
  OBA rules!

  Ooit in het leven geroepen omdat het moderatiebeleid van de vkblog nogal te wensen overliet, waarbij je nu weereens wel en dan weer niet verantwoordelijk werd gehouden voor wie je wel en niet toeliet als reaguurder op je blog.
  En wee degene die de moderator daar op aansprak.
  Te gek voor woorden natuurlijk.
  Bloggers zijn vrij. Juist bloggers, daar gaat het om, dat je gehoord en gezien wordt, dat geldt voor iedereen (binnen de grenzen van de wet).
  Maar behalve een eigen weblog, was er ook behoefte aan een plek waar je gezien zou worden, alle vrije bloggers (of bij wie ze dan ook wel mogen horen) bij elkaar.

  Er is door Ina Dijstelberge en Knutselsmurf veel werk in gestoken om het voor bloggers zo eenvoudig mogelijk te maken een eigen blog of website te beheren.
  Altijd bereid om te helpen bij de meest uiteenlopende problemen zoals mensen die niet eens weten hoe ze hun eigen mailbox moeten openen, tot de meest geavanceerde vragen op het gebied van techniek. Ook de bloggers zelf zijn actief, zo zijn er schrijfopdrachten, fora en faqs op OBA te bekijken of aan deel te nemen.
  Het is een fantastisch initiatief, dat voor heel veel mensen soulaas biedt.
  Ik voorspel een gestage groei van het aantal deelnemers, wie weet waarin OBA uit kan groeien. Moge het een beursgang worden!

  Hulde!

 4. Ik had nog maar kort een vkblog toen ik een reactie kreeg van de ons bekende PHMvdKL,
  DE man stelde een gewone vraag en ik gaf daar gewoon antwoord op, wat gebeurde…..vraag en antwoord werden door de moderator verwijderd.
  Wat mij betreft is dit niet meer goedgekomen.
  Kort daarna kreeg Jezzebel een ban omdat ze het terecht vertikte om reacties van verbande personen te verwijderen.
  Na deze- en nog meer ellende was ik dolblij met de geboorte van OBA.

 5. Kan me het nog goed herinneren, dat Knutsel en Ina de touwtjes in handen namen, dapper initiatief, dat lang niet door iedereen werd toegejuicht!!
  Nee, kinderachtig geblaat als er een link werd geplaatst op het VK-blog en meer van dat!!

  OBA bijna 1 jaar oud en wat een succes!!
  Hulde voor Ina en Knutsel, ik stel voor allemaal een donatie te storten op 10-10-2011, kunnen ze wat leuks mee doen!!

  Yee Haw!!! voor OBA, ben er trots op deelnemer van het 1e uur te zijn, houd er van moedige initiatieven te ondersteunen en vind het zo verdient en lange neus dat het een succes is gebleken, lekker puh!!!

 6. Ik draag de OBA een warm hart toe. Zelf maakte ik begin 2011 de overstap naar OBA, ruim voor VKBlog uit de lucht ging. Het was een zinkend schip – nee, een getorpedeerd schip – en ik wilde gewoon de wind in de zeilen houden en ging overstag. Nu vaar ik op eigen kracht in een feestelijke en gevarieerde vloot. En zo heb ik die bootjesmetafoor wel genoeg afgezaagd 😉
  OBA is gewoon een uitstekend platform en podium voor bloggers van alle formaten. Grote woorden, kleine woordjes, alles kan, en zo hoort het. Inderdaad hulde aan Ina en Knutsel.

 7. ik ben zeer tevreden en dankbaar voor alle faciliteiten
  als ik een vraag heb dan komt er meteen antwoord en een oplossing.
  altijd behulpzaam.
  nooit een vervelend woord, altijd prettig contact to the point.

  zo vanzelfsprekend is dat niet.
  hart voor de zaak heet dat!

Bedankt voor je reactie.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s