Zevende brief aan E. Ariëns, Director Content Publishing Sanoma Media

16 april 2012, vandaag aangetekend verzonden

Geachte meneer Ariëns,

Op 30 oktober, 30 november, 30 december, 30 januari, 7 maart jl. heb ik Sanoma Media in een reeks aangetekende brieven verzocht in te gaan op mijn klachten, en mijn verzoek te honoreren om vergoeding van de door mij door in gebreke blijven van Sanoma Media gemaakte uren.

Op 17 maart heb ik van u een schriftelijke reactie ontvangen. Ik heb daarop op 18 maart gereageerd en u gevraagd om een schriftelijk antwoord op mijn vragen en opmerkingen.

Op 4 april hebt u mij telefonisch benaderd. U wilde een afspraak met mij maken, maar ik heb gesteld dat ik daar de zin niet van inzag. Ik wil dat mijn data eindelijk interactief en digitaal beschikbaar komen. En indien dat niet meer mogelijk is, dan wil ik daarvan een schriftelijke bevestiging met de reden ervan. Ook wil ik dat mijn brief van 7 maart door Sanoma Media in behandeling wordt genomen en dat ik een schriftelijke reactie krijg op al mijn vragen, opmerkingen, klachten. Daarnaast wil ik als betalende klant een vergoeding voor de uren die ik kwijt ben en nog zal zijn aan het herstellen van mijn twee elektronische leeromgevingen (muziek en informatiekunde) en enkele websites van collega’s.

Ik heb u op 4 april ook gemeld dat door mij aangemaakte helpdesktickets door Sanoma Media worden gesloten, zonder dat de gevraagde support is verleend. U hebt me daarop toegezegd dat u persoonlijk uw uiterste best ging doen mijn mediagegevens te achterhalen en dat u verwachtte daarover binnen drie dagen uitsluitsel te kunnen geven. U vroeg me of het bezwaarlijk was dat u mij in het weekeinde belde en ik had daartegen geen bezwaar.

Sindsdien heb ik niets meer van u vernomen. Ook mijn helpdesktickets zijn nog steeds gesloten.

Tot op heden zijn de vele mediagegevens, bestanden en formulieren die een belangrijk onderdeel uitmaken van mijn lesmateriaal nog steeds niet terug. Ik verzoek u opnieuw om mijn brief van 18 maart jl. schriftelijk te beantwoorden en over te gaan tot vergoeding van de door mij gemaakte uren. Ik sluit bedoelde brief nogmaals bij.

Hoogachtend,

Clara Legêne

(Zie voor de voorgeschiedenis hier: https://uitwijkpost.wordpress.com/2012/03/21/als-je-beroepshalve-afhankelijk-bent-van-sanoma-media/)

Advertenties

5 thoughts on “Zevende brief aan E. Ariëns, Director Content Publishing Sanoma Media

  1. Er kwam op 29 april een reactie. Daarin staat “dat Sanoma Media conform de voorwaarden bij de GRATIS dienst Weblog geen aansprakelijkheid kan aanvaarden voor zaken die door de gebruiker zelf zijn ontwikkeld en op het blog zijn geplaatst”.

    De hoofdletters zijn van mij, want ik heb een betaald en geen gratis account. Bovendien stel ik ze niet aansprakelijk voor mijn content, maar voor het NIET HOSTEN van mijn content.

    Daarnaast biedt Sanoma Media “gelet op de uitzonderlijke omstandigheden” aan dat een van hun specialisten “mij gaat helpen bij het optimaliseren en waar mogelijk zoveel als redelijkerwijs mogelijk helpen herstellen van uw Weblog waar dit nog niet gebeurd is. Ook willen wij u helpen om uw weblog verder te optimaliseren”. Letterlijk citaat.

    Ik vraag me af hoe ik me dat moet voorstellen. Tegen de specialist zeggen: hier heb je mijn externe harde schijf, zorg maar dat het lesmateriaal precies zo wordt teruggeplaatst als het stond? Dat lijkt me onmogelijk en zielig voor de specialist. Bovendien kost het inzetten van zo’n specialist Sanoma Media meer dan het bedrag dat ik voor hetzelfde werk heb gedeclareerd. Wordt vervolgd.

    • Je krijgt antwoorden op vragen die je niet hebt gesteld en geen antwoord op vragen die je wél hebt gesteld. Dat is wel een heel bedroevende vorm van communicatie!

Bedankt voor je reactie.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s